Se høydepunktene til Norge under WESG

Henrik "paperC" Breines med Norges prestasjoner på film...
norge

I kjølvannet av Norges innsats under WESG har Henrik «paperC» Breines laget en helt egen videosnutt som tar for seg noen av lagets beste høydepunkter gjennom turneringen.

Norge startet sterkt i gruppespillet hvor de endte opp med fire seire av fem mulige, kun slat av Russland som til informasjon havnet i finalen mot danske Dignitas som vant arrangementet og kvalifiserte seg til hovedfinalen i Kina.

Høydepunktet for mange var utvilsomt dominansen mot polske Virtus.Pro på Mirage, hvor nordmennene klinket til med en 16-5-seier mot det som av HLTV.org er rangert på en andreplass over verdens beste lag.

Norge klarte dessverre ikke å kvalifisere seg til hovedfinalene i Kina senere i år, ettersom finnene i iGame ble for sterke i sluttspillet og stakk av med 2-1 i kart. Likevel ble mange imponert av potensialet i det norske laget, som har ført til mye diskusjon om hvorvidt et norsk lag kan hevde seg i fremtiden, noe Joakim «jkaem» Myrbostad selv var ute og kommenterte til HLTV.org:

– In the future I do think we’ll start a Norwegian team again, but not right now.

Filmskaper Henrik «paperC» Breines hadde dette å si om filmprosjektet:

– Som en e-sport-enthusiast og moviemaker, som er stolt av å være fra det landet han er, følte jeg det som en selvfølgelighet at jeg måtte lage en liten fragmovie da det ble kjent at gutta stilte med et helnorskt lag. Jeg er nok ikke alene om å savne et norsk lag i verdenstoppen, så da rain & co sørget for flere flotte prestasjoner, blomstret virkelig nasjonalfølelsen i meg! Spesielt gøy var det selvsagt å se dem slå Virtus.Pro, som Thorin nettopp har rangert som verdens beste. Det var råkult! Synd at de røk ut relativt tidlig, hvis ikke er jeg sikker på at vi hadde sett mer norsk briljanse. Denne videoen er mitt lille bidrag for at prestasjonene forhåpentligvis huskes i lang tid og kanskje er med på å blomstre litt god gammeldags «Norge og Drillo herjer med verden»-følelse hos andre norske fans!.

Her er videoen i sin helhet:

Det norske laget stilte med følge fem spillere:
Bouvet Island Ruben «RUBINO» Villaroel
Bouvet Island Pål «Polly» Kammen
Bouvet Island Håvard «rain» Nygaard
Bouvet Island Bjørn «Skurk» Maaren
Bouvet Island Joakim «jkaem» Myrbostad

Ønsker du å se flere klipp av paperC kan du følge hans Youtube-konto.

 

Kategorier
E-sportGenereltNorsk e-sportVideo
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler