Store forandringer i Evil Geniuses og Team Secret

Secret må nå gå i gjennom den åpne kvalifiseringen....
Secret-EG-1130x635

De to gigantene som tidligere denne uken falt ut av Manila Major gjør nå raske endringer, selv før turneringen er ferdigspilt.

Først ut er Saahil «Universe» Arora som spilte i Evil Geniuses fra 2013-2016, men ble med til Secret da Artour «Arteezy» Babaev dro dit tidligere i år etter Shanghai Major. Arora er nå tilbake sammen med sine lagkamerater i den amerikanske organisasjonen og kan trolig vente seg en lett vei til The International 2016 da det er rutine at fjorårets vinner blir direkte invitert.

Team Secret på sin side vil beholde Babaev, men også ta i mot spilleren som tok over for Arora i Evil Geniuses, Sam «Bulba» Sosale. Sistnevnte vil fylle rollen som «offlaner» og spiller en litt mer beskjeden rolle, samt vil trolig ikke få like mye vekt å bære på skuldrene som det Arora hadde i Secret. Med disse byttene må nå Team Secret gå i gjennom den åpne kvalifiseringen til The International 2016 i flere best av en serier.

Siste spilleren som er ryktes å ha endringer for seg er den tidligere EG og Secret-spilleren, Ludwig «Zai» Wåhlberg. Han har den siste tiden spilt i Kaipi sammen med de tidligere Cloud9-spillerne WehSing «SingSing» Yuen og Pittner «bOne7» Armand.

Trolig blir det flere saftige endringer i løpet av de neste timene og dagene. Gamermag kommer tilbake med mer!

Lagene ser nå slik ut:
Evil Geniuses

Canada Kurtis «Aui_2000» Ling
Pakistan Syed Sumail «Suma1L» Hassan
United States Saahil «UNiVeRsE» Arora
United States Clinton «Fear» Loomis
United States Peter «ppd» Dager

Team Secret

Canada Jacky «EternaLEnVy» Mao
Canada Artour «Arteezy» Babaev
United States Kanishka ‘Sam’ «BuLba» Sosale
Estonia Clement «Puppey» Ivanov
Sweden Johan «pieliedie» Åström

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler