Talenter former nytt lag

Nytt spennende lag blandet med svenske og norske spillere...
Adrian "Cynex"

Gamermag kan meddele at et nytt spennende lag, bestående av to meget talentfulle nordmenn og rutinerte svensker, er dannet under navnet Notitia Stratis

Sett med norske øyne er det kanskje Adrian Hansen «CYNEX» Vevletveit, kjent fra Majority, Agent og til slutt Lions EK, som vekker mest oppmerksomhet. Talentet fikk sitt store gjennombrudd for to år siden under ByLAN, men ble i fjor sluppet av Lions for det som kan skyldes i ustabile prestasjoner.

Jørgen André «fhorze» Pettersen er et kjent navn i selve scenen, men Pettersen har til gode å holde seg i en satsende lagoppstilling over lengre tid. Likevel er Pettersen anerkjent som et stort talent, og har blant annet forsøkt seg i Agent før laget hentet inn nevnte Vevletveit.

Til Gamermag kunne Pettersen fortelle følgende om lagets fremtidsutsikter, spillernes roller, og hva målsetningene er på sikt:

– Alt startet med at jeg, CYNEX og r1kon lenge har ønsket å starte et lag vi kan satse med, når vi vet at vi er potensielle talenter, som kan nå langt i den norske scenen, samt lage skade på den internasjonale basisen. Vi lette litt rundt, og endte til slutt opp med svenske SEMPLEZZ som tidligere har spillt i Balkan Bears & yololife, og nevvan som tidligere spilte i Team Gamermag! Vi har spilt sammen en stund nå, og ting begynner å falle på plass. Fremtidsplanene er vel og spille oss opp i Telenorligaen, samt dra på Copenhagen Games å spille BYOC! Vi skal også delta i ESEA Open, når ting er helt på stell.

fhorze

Jørgen André «fhorze» Pettersen på LAN

– Akkurat nå praccer vi mye, for å forbedre oss på ting vi trenger og forbedres på, samt bli så samspilt som mulig! Rollene våre er ganske like egentlig, siden vi er fem aimere som fragger ganske bra. Men vi har fordelt det litt ut. CYNEX bruker vi som en slags lurker eller entry, mens jeg spiller awp. Nevvan er vår ingame-leder, samt at han knaller HS som en gud. R1KON og Semplezz er våre rifflere, som virkelig plaffer til når de er i gang. Jeg ser på laget vårt som et potensielt topplag i Norge, men ting tar tid, og vi har god tid! Både meg og nevvan har spilt i «Norgestoppen» tidligere, og ser frem til å skyte mot toppen igjen!

Laget vil starte i Telenorligaens femtedivisjon, men vil mest sannsynlig være å se høyere oppe i ESEA og CEVO-ligaene.

Team Notitia Stratis består av:

Norway Jørgen André «fhorze» Pettersen
Norway Adrian Hansen «CYNEX» Vevletveit
Sweden Henrik «nevvan» Nykänen
Sweden Calle «SEMPLEZZ» Östlind
Norway Petter «r1kon» Lind

Gamermag ønsker laget lykke til i alle konkurranser.

Kategorier
Counter-StrikeE-sportGenereltNorsk e-sport
Én kommentar
  • Profile photo of Adrian Moldskred Strand
    Adrian Moldskred Strand
    8 Februar 2016 at 21:34

    GL boys!

  • Legg igjen en kommentar

    Relaterte artikler