Team Secret er dronningene av Intel Challenge Katowice

Mens gutta har spilt kvartfinalene i dag var det en annen gjeng som avgjorde hele sluttspillet i løpet av fredagen, nemlig jentene. Team Secret var de absolutt ubestridte favorittene...
170303_Stephanie-Lindgren_IEM-Katowice_00040-6

Mens gutta har spilt kvartfinalene i dag var det en annen gjeng som avgjorde hele sluttspillet i løpet av fredagen, nemlig jentene.

Team Secret var de absolutt ubestridte favorittene gående inn i en av de største turneringene i verden dedikert til kvinner. Intel Challenge kunne friste med rundt 250 000 kroner, og en stor bit av historien fra Katowice.

Blant lagene som deltok var det dessverre ingen fra Norge tilstede. Både Aurora «aurora» Lyngdal og hennes lag, doyoueven, samt de norske jentene i LGB var ikke å se i turneringen. Team Dignitas sitt nyinnkjøpte lag fra Team Selfless skøyt godt fra seg i sin første turneringen for deres nye organisasjon.

Ingen nåværende eller tidligere LGB-spillere var i turneringen.

Ingen nåværende eller tidligere LGB-spillere var i turneringen.

Fra gruppespillet gikk Secret lett videre 2-0 og 32-8 i statistikk, mens de også fikk følge av Dignitas fra gruppe a. I gruppe b gikk CLG også lett videre, men her måtte andreplassen team expert slite noe mer for andreplassen.

Dignitas gikk opp mot CLG hvor sistnevnte vant første kart på overtid, mens Dignitas slo hardt tilbake med to strake 16-8 seiere og sikret seg den første plassen i finalen. Secret måtte for første gang på lenge helt ned i kjelleren for å dra ut seieren mot Expert. Sistnevntne vant første kart med solide 16-10, mens Secret kom tilbake å tok kart nummer to 16-5.

I det siste kartet fikk Secret til en stor ledelse før expert klarte å stoppe blødningen. Secret kom til slutt sterkest ut og vant 16-12 på Cbble.

Bilderesultat for clg red female

CLG red var nær en potensiell finale… Her fra en annen turnering. Bilde: Slingshotesport.com

Finalen ble en noe lettere affære for verdenseneren Secret. Laget knuste Dignitas 16-4 på Train. Andre kartet var Nuke hvor Dignitas fikk kun åtte runder som anti-terrorister, som ga Secret en lett vei til seier på et kart som er ekstremt vanskelig på teroristsiden (med mindre du heter Astralis). Resultatet endte til slutt på 16-12 og Secret kunne med ta med seg enda en førsteplass i CS:GO.

  1. Team Secret 126 000 kr
  2. Team Dignitas 67 000 kr
  3. Team expert 30 000 kr
  4. CLG 30 000 kr

Bilde: ESL/Stephanie Lindgren.

Kategorier
Counter-StrikeGenerelt
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler