The Summit 5 er åpen for deg

Inntar åpen kvalifisering til storturneringen....
Bilde: Beyondthesummit.tv
Bilde: Beyondthesummit.tv

Kanskje den mest spesielle Dota 2-turneringen i verden har for den femte versjonen åpnet dørene til en åpen kvalifisering. 

The Summit er laget og styrt av BeyondTheSummit som er et slags mediehus som rommer flere av de beste kommentatorer og analytikere i verden innenfor Dota 2. Blant dem finner vi David «LD» Gorman, en ringrev i bransjen som blant annet kommenterte finalen av The International 2013, samt en rekke andre turneringer opp i gjennom årene. De tidligere spillerne Ben «Merlini» Wu og Chan «Winter» Littbinn fungerer som kanskje de to beste analyikerne i verden med fortid i lag som MYM, EG, Orange og G Guard.

Turneringen vil som alltid foregå i BTS sitt eget hus utenfor Los Angeles, California. Spillerne både bor, spiller og sover i huset som har flere kamerar som direktesender alt fra at spillerne spiser, drikker, deltar i turneringen eller rett og slett bare slapper av med litt Nintendo-spilling. Foruten det er det også vanlig at spillere er med å kommentere andre lag sine kamper og det er gjerne da opp til 3-4 personer med.

OG at Summit4

The Summit 4. Fra venstre: Iceiceice, Miracle, BigDaddy og Moonmeander.

Ønsker du og laget ditt å delta? 

Påmeldingen og kvalifiseringen gjøres denne gang via FaceIT (direktelink til påmelding). Fristen for å registrere og melde seg på er satt til 7. mai, og bare i den europeiske kvalifiseringen er det allerede hele 230 av 512 lag med. Alle kampene frem til det er 16 lag igjen vil bli spilt i raske best av en serier, mens det fortsetter med best av tre serier etter dette.

Det er forøvrig mulig å melde seg opp alene og vil da bli samlet sammen med fire andre spillere til et eget lag. Så om du ikke har et lag, eller kompisere å delta med har du ingen unnskyldning! Gamermag ønsker alle norske lykke til!

 

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler