TI – Hvilken kamper bør du se i kveld?

Få med deg det beste på dag 2...
KeyArena

KeyArena

Dag 1 av The International var en braksuksess med over 3 millioner seere og noen utrolige kamper. Er det lov å håpe at dag 2 blir bedre? 

Det er ikke alltid like enkelt å velge ut hvilken kamper man bør se på, det går tre stykker samtidig og noen av de går midt på natten norsk tid. Gamermag skal prøve å gi deg noen få tips når du skal bestemme deg for hvilken kamper du skal se i kveld.

De første kampene starter 18:00 norsk tid, og det starter med flere godbiter! Kanskje den artigste kampen er mellom iG og LGD, to virkelig gode kinesiske lag. LGD står som gruppevinner etter den første dagen, og iG består av nesten bare Dota2-legender. Forvent to jevnspilte og morsomme kart, dette er lag som kjenner hverandre godt! Og når kartene deres er ferdig har du nok fortsatt mulighet til å se slutten av Cloud9 mot Fnatic, spesielt om C9 fortsetter gjennomsnittstiden sin på 55 minutter per kart!

De neste kampene som skal spilles er rett etter de første, med andre ord ca 20:00. Her har vi en klassiker av en kamp, Cloud9 mot Team Secret! Disse to lagene møtes støtt og stadig, og selv om Secret har hatt en tendens til å vinne blir den garantert spennende og vil uten tvil ha et høyt tenningsnivå. For å sitere C9-spilleren Jacky»EternaLEnVy» Mao: «When a game is going this bad I just want to create chaos. Create so much chaos that no one understands Dota anymore». Med andre ord, ikke forvent at Cloud9 kastet inn håndkleet om de faller litt bak.

Den tredje serien skal etter planen starte rundt 22.00, og her det igjen flere godbiter. Team Secret mot Na’Vi er en kamp vi for noen måneder siden fort hadde oversett. Det ukrainske laget har det siste året mistet flere spillere og slitt med å vinne kamper, men etter at de tok deres nyeste spiller Akbar» SoNNeikO» Butaev har det hele snudd. Den unge russeren har imponert de siste månedene og igjen her under TI. Få med deg denne kampen!

Om du er lei av alle disse «vestlige» kampene kan du også se Fnatic mot MVP.Phoenix. Phoenix har slitt til nå i TI, men det er noe med de som gjør at jeg virkelig har troen på at de kan overraske mot Fnatic som har slitt litt den første dagen. Kampen CDEC mot VP er heller ingen dum kamp å få med seg, så 22:00 har du et vanskelig valg foran deg.

Når klokken tikker over midnatt starter en av kveldens store kamper, Evil Geniuses mot Vici Gaming. Dette er en klassisk finalekamp, to lag som ofte er med å kjempe om førsteplassen i turneringene de deltar i. Vil Peter «ppd» Dager sine uvanlige drafts overraske de kinesiske kjempene i VG? Eller må supertalentet Syed Sumail «Sumail» Hassan trå til for at EG skal dra i land seieren?

En annen kamp som går samtidig er et skikkelig øst-europeisk oppgjør mellom Team Empire og Virtus.pro. Team Empire har ikke greid å få den starten de skulle ønske, men kan de slå tilbake når de møter noen kjent? Den siste tiden har Virtus.pro hatt overtaket, men det er The International, så alt kan skje!

Nattens siste kamper skal starter 02:00, og her er det kampen mellom EHOME og VG som skinner gjennom. Begge lagene består av flere av de virkelig store Dota-spillerne gjennom tidene. Her er det ikke bare et godt gruppespillresultat som står på spill, men heder og ære hjemme i Kina.

Dag 2 ser ikke ut til å bli noe dårligere enn den første, vi gleder oss!

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler