Vi har intervjuet MeIsYellow

Vi snakket med MeIsYellow før han og resten av CG reiste på HordaLAN...
DSC_0875

Vi satt oss ned med Thomas «MeIsYellow» Huang fra Celestial Gaming for å snakke med han om CG, hvordan de gjør det i Telenorligaen og hvorfor de dro på Hordalan.

Dagens intervjuobjekt heter Thomas Huang, og bruker kallenavnet «MeIsYellow» når han spiller League of Legends for Celestial Gaming. I en alder av 19 år gjør ikke unggutten så mye mer enn å satse på LoL og e-sporten, han startet på studier i høsten 2014, men fant fort ut at det ikke var noe for han.  Huang startet med League of Legends gjennom fetteren sin rundt første sesong, men det var først rundt Spillexpo 2013 at han ble en del av det norske LoL-miljøet.

Det startet med at hans nåværende manager Benedichte «Glitter» Breistøl informerte folk at de holdt «tryouts» for nye spillere til turneringen som skulle avholdes på Spillexpo 2013. For Huang gikk det over all forventing, og etter at han kjempet seg inn i laget endte de opp med å komme på andreplass i turneringen. I dag er det kun Huang og Jakob «Jubel» Andresen som fortsatt er med i laget siden den gang, men etter det vi må kalle et fantastisk 2014 er det ingen tvil om at de har funnet en god gjeng å spille med i Celestial Gaming!

MeIsYellow og Jubel på House of Nerds åpningen - Bilderettigheter tilhører Celestial Gaming

MeIsYellow og Jubel på House of Nerds åpningen – Bilderettigheter tilhører Celestial Gaming

– Celestial Gaming er jo ansett som et av de tre absolutt store lagene i Norge. Er den tittelen noe du føler setter ekstra press på dere som individuelle spillere, eller føler dere at laget lever opp til forventningene?

Etter Atraxy/Black Alpha kom inn i norsk esport og viste at de hadde mulighet til å slå de tre beste lagene i Norge (CG, BX3, NoName), så begynte folk å se på oss som #4 av lagene. Personlig mener jeg at å være underdogs er en fordel fordi da har vi mindre å tape og i tillegg så er vi de mest «populære/kjente». For min del er det ikke så stress.

– Du nevner her det du kaller de fire beste lagene i Norge, om du nå skal rangere alle lagene som deltar i 1. divisjon i Telenorligaen, hvordan vil du rangere de?

1. BX3
2. CG
3. Atraxy
4. NoName
5. SupaGoat
6. Tiger
7. Arcane Gaming
8. Team Gamermag

– I 2014 hadde CG veldig mange topplasseringer i både turneringer og LAN. Seier på Sørlanet, andreplass på Gigacon, andreplass på ESCL Opening Tournament 2014 og en meget respektabel plassering i Telenorligaen. Hvordan er forventningene og ambisjonene i år i forhold til i fjor?

Vi går jo selvfølgelig for å være #1, selv om det høres litt rart ut etter at vi bestemte oss for å dra på HordaLAN istedenfor Convention der resten av topp lagene skal

– Som du sier, så skal ikke dere på The Convention, selv etter at dere ble invitert sammen med BX3 og NoName. Dere skal i stedenfor reise på HodaLAN, er det noen spesielle grunner til at dere velger å ikke delta på TC med resten av Norges topplag?

Hovedgrunnen til dette er på grunn av penger og forskjellen mellom begge eventene. På TC måtte vi betale kontigent i tillegg til at vi ikke fikk tilgang til datamaskiner som betydde at vi ikke fikk praccet og siden vi måtte dekke reise selv som ville blitt dyrt for oss i tillegg til at transportmulighetene er litt komplisert.

– Dere har til nå spilt 3 kamper i Telenorligaen, og ligger foreløpig på førsteplass sammen med BX3 etter 2 seire og en uavgjort.  Er det noe dere har merket at dere må bli bedre på, eller aspekter med spillet deres som har vært bedre enn forventet?

Thomas "MeIsYelloW" Huang og resten av Celestial Gaming på Gigacon - Bilderettigheter tilhører Glittergames

Thomas «MeIsYelloW» Huang og resten av Celestial Gaming på Gigacon – Bilderettigheter tilhører Glittergames

Personlig ser jeg bare kampen mot NoName som den som hadde mest å si, der prøvde vi nye ting som ingen andre lag hadde gjort i ligaen. Dvs. lane swap og taktikker vi brukte sammen med lane swappen. Samtidig at kampene mot oss er litt vanskeligere for motstanderne, som i kampen mot NoName fikk vi til 2 target bans (Fiddlesticks og Vladimir) som gjør at andre sterke champions var oppe for oss og motstanderne.

Det eneste jeg syns vi burde jobbe på er egentlig å pracce mer sammen slik at kommunikasjonen blir mer åpen. Jeg er fornøyd med resultatene hittil og håper at vi kommer til finalen i år

– Hvordan er det å ha Benedichte som manager? Er hun en tøff manager, eller blir det et mer vennskapsforhold når dere er en så liten gjeng?

Har vel en ganske «Mamma» forhold med Benedichte, hun er streng når hun trenger og er hyggelig og i «vennegjengen» utenom.

– Dere har blitt fulgt av TV2, for serien GameOn. Denne serien har blant annet gitt oss «Boffen-gamingstillingen», når han sitter i sin stressless og spiller. Hvordan har dere opplevd den ekstra oppmerksomheten GameOn har gitt dere?

Jeg merker at vi får flere fans og kjenner mange som ikke gamer så mye som har sett serien og har muligens fått en mer åpen synsvinkel på gaming etter de hadde sett på GameOn. Det med Boffen er jo bare morsom.

Jubel og MeIsYellow prøver ut Boffen sin gamingstil - Bilderettigheter tilhører Celestial Gaming

Jubel og MeIsYellow prøver ut Boffen sin gamingstil – Bilderettigheter tilhører Celestial Gaming

– Når vi er inne på TV2, så annonserte de på tirsdag at de skal arrangere en egen liga i samarbeid med House of Nerds. I et intervju med oss sa de at de allerede har vært i samtaler med noen lag om mulig deltagelse. Kan du nå si om dere er ett av disse lagene? Vil vi se Celestial Gaming på TV2 Sumo i mars?

Vi har blitt invitert og vi kommer mest sannsynlig til å delta

– Hva syntes du personlig om at TV2 satser på norsk e-sport?

Syns det er veldig kult at de store selskapene i Norge kanskje ser potensialle i e-sport og ønsker å satse på det

– Alle LoL-spillere sin drøm er jo å delta i LCS. Celestial Gaming har tidligere vært i Challenger i Ranked 5s. Hvordan ligger ambisjonene an framover mot Challenger Series?

Vi er veldig nærme challenger og tror nok vi blir det mens vi er på HordaLAN. Vi prøver selvsagt på challenger series og LCS om vi hadde fått sjansen

– Til å avslutte intervjuet, kan du ta å beskriv hver spiller i laget med en champion i LoL utifra personlighet?

Med litt innspill fra laget fordi det er vanskelig å svare på dette alene så kom vi fram til:
Jakob William «Jubel» Andresen  = Fiddlesticks og Trundle. Han er ganske troll og terror IRL
Magnus  «xCheezy» Hornnes = Ezreal, Kjekk blond ungkar (^:
Leif «Xleee» Miranda  = Gragas, Let’s be honest..
Thomas «MeIsYellow» Huang = «Teemo, Irriterende liten jævel med lukket øyner» – Boffen
Sebastian «Boffen» Gsell = Amumu, det eneste han gjør er å grine (: (: (:

Vi i Gamermag takker Thomas for tiden, og ønsker han og resten av Celestial Gaming lykke til på HordaLAN.

Kategorier
IntervjuLeague Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler