zEVES med ny CS-satsing

Samler med seg fire norske talenter i nytt prosjekt...
zeves_hltv2

Det er nå klart at den tidligere LGB og Copenhagen Wolves-kapteinen Morten «zEVES» Vollan har dannet et nytt lag bestående av norske talenter. 

Etter at nordmannen sent i fjor avsluttet kontrakten sin med Copenhagen Wolves, har nå ingame-lederen dannet seg et nytt lag med unge lovende talenter. I tillegg til Vollan er også den tidligere LGB og London Conspiracy-spilleren Sebastian «ensa» Aas med på laget. De resterende tre spillerne er derimot mindre kjente, men betraktes likevel som spillere med en lys fremtid i møte. Blant annet er de tidligere demise-spillerne Henrik «becker» Becker og Jon Erik «zotka» Øygarden å finne i lagoppstillingen. Som femtemann i rekken har de norske gutta fått med seg den tidligere Celestial Gaming-spilleren Jørgen «cromen» Robertsen.

 

Vollan forteller Gamermag at selv om noen av spillerne er mindre kjente, ser han stort potensiale i dem.

– Ja, de er ukjente for det internasjonale publikum, men her i Norge vet de fleste hvem de er. Dette er relativt unge spillere uten spesielt mye erfaring fra den internasjonale scenen. Likevel er det ikke mangel på motivasjon eller ivrighet. Gutta skyter utrolig hardt, men det er liten tvil om at enkelte har ting de må lære. Målet er først og fremst å komme oss opp i 1. divisjon i Telenorligaen. Vi vil på sikt ut å kjempe internasjonalt, men det er viktig å presisere at dette er et langvarig prosjekt, et lag som ikke blir best over natta.

Laget spiller for øyeblikket under navnet deadweight, og blir å finne på nest øverste nivå i Telenorligaen i vårsesongen. Laget tok over plassen til Copenhagen Wolves, som etter brudd på gamer.no sine regler ble diskvalifisert fra høstsesongen 2015. Laget må derfor starte i ligaens nest øverste divisjon når vårsesongen braker løs allerede neste uke.

Til Gamermag forteller Vollan at laget vil fortsette å spille uten organisasjon i tiden som kommer:

– Vi har ingen planer om å søke etter organisasjon per dags dato. Som jeg nevnte over, så er det her et langvarig prosjekt, og vi stresser ikke med å finne oss noen å representere. Selvfølgelig hadde vi vurdert det om en organisasjon kom på bordet med et godt tilbud, men akkurat nå så er det kun trening som står i hodene på oss. Vi vil gjøre vårt beste for å lykkes, og håper at vi i fremtiden kan være med å kjempe i toppen av de turneringene vi melder oss på.

NorwayDeadweight består av følgende fem spillere:

Norway Morten «zEVES» Vollan
Norway Henrik «becker» Becker
Norway Jon Erik «zotka» Øygarden
Norway Jørgen «cromen» Robertsen
Norway Sebastian «ensa» Aas

Kategorier
Counter-StrikeNorsk e-sport
Én kommentar
  • Profile photo of cromensirl
    cromensirl
    1 Februar 2016 at 00:16

    Cromen er faktisk min irl

  • Legg igjen en kommentar

    Relaterte artikler